Имаме удоволствието да Ви представим дейността на най-добрата българска оръжейна работилница, на фирма „Грифон АГ” за нестандартен тунинг ,за изключително сложни ,дори „невъзможни” ремонти на раздути ,разпоени,криви и подбити цеви на всички видове огнестрелни оръжия,изработване на оръжейни детайли и механизми,отстраняване на луфтове, омекотяване на спусъци,различни видове покрития и всички оръжейни ремонти по късо и дълго оръжие.Работилницата изработва декорации на ловни и лични оръжия,декорации на лични аксесоари.

За своята оръжейна компетентност ,елегантно изпълнение и безупречно качество ,оръжейната работилница на фирма „Грифон АГ”ООД ,създадена през1993г., е придобила своя неповторим имидж сред взискателните клиенти – ловци, производители на огнестрелни оръжия,оръжейни сдружения, колекционери и любители, за които смисъла и целта на оръжието надхвърля рамките на обикновената вещ, и се превръща в символ и олицитворение на личността – знак за престиж и изискан вкус.

За разширяване възможностите на различните системи стандартни оръжия,повишаване надежността им и подобряване на тяхната ергономия,фирмата предлага на българския оръжеен пазар тунинговане на различни марки оръжия чрез оргинални технически решения -нови ударно- спускателни механизми, надеждни приспособления и прибори за закрепване на оптични прицели,нови механични мерни прибори с оптични влакна, дулни спирачи за късо оръжие,фигурни лостове за заключване ,фигурни спусъци,чукчета и др.,елеганти приклади от висококачествена орехова дървесина и други екстри по Ваше желание.

Ножовете се отличават със собствена индивидуалност и стил,нямат аналог в страната и не могат да се сбъркат. Тук едиствено в България се изработва оргинална художествена декорация ,равностойна на Европейската и Американска декорации. За траен спомен от незабравимите ловни преживявания ,за уникалност и индивидуалност на Вашите оръжия,фирмата изработва гравюри на ловни сцени с животни,птици и различни орнаменти в най актуалните за момента стилове,инкрустации със злато и сребро,а също въстановявя нарушени или износени при употреба декорации и покрития върху тях.

Работилницата изработва гравюри и инкрустации и върху строго лични вещи – любимия Ви часовник, любимата Ви писалка, табакера,запалка,личен монограм,лого на фирма и др.

Можете да направите поръчките си на нашия имел адрес:info@grifonco.com,които се изпълняват след удобряване от Вас и съгласуване на предложените от нас проекти.

"Грифон АГ "непрекъснато доказва,че е отлично съчетание на изключителни оръжейни възможности и неповторими гравьорски способности.